Om

Profil

Danish Trees ApS er et handelsselskab stiftet i 2016 af to juletræsproducenter, Hans Aarøe og Sten Nielsen. Danish Trees ApS’ mål er at levere den kvalitet af juletræer, som slutbrugeren efterspørger i tæt kontakt og samarbejde med vores partnere til fordel for alle, og som sikrer vores slutbruger det bedste juletræ.

 

Danish Trees ApS er ejet af Hans Aarøe Invest ApS og Sten Nielsen, der driver juletræsproduktion mellem Haderslev og Kolding i et naturskønt område lige ud til kysten. Vores lokalitet i kystnært område på god landbrugsjord er med til at sikre en meget høj kvalitet. Vi har dygtige medarbejdere, der sammen med familien lægger vægt på værdier som ordentlighed og omtanke for miljø og arbejdsforhold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danish Trees ApS vil være en virksomhed i konstant udvikling med mål og ambitioner om at være en troværdig aktør på markedet indenfor salg af juletræer.

 

Når I er i samarbejde Danish Trees ApS, handler I ikke kun med en sælger. I handler med de mennesker, der i til dagligt arbejder i plantagen og processen fra frø til det enkelte juletræ.

 

Danish Trees ApS er en salgsorganisation, der håndterer salget af juletræerne fra begge plantager.

 

Uagtet at det er en stor produktion, der bevirker håndtering af mange juletræer, medfører det ikke, at vi kun laver store handler. Vi handler med alle. Vi ønsker at opbygge et stabilt og fleksibelt samarbejde tilpasset den enkelte kunde, uanset om det en lille stadehandel eller en stor markedskæde.

 

 

 

Designet af Magicweb

Danish Trees ApS

Langagervej 44

DK-6100 Haderslev

Tel. +45 29652502

Language selection

Media