Erhverv

Juletræer til erhverv

 

Vi kan tilbyde juletræer og pyntegrønt af sorten Nordmanngran. Alle vores træer er formklippet men naturgroede, så de bevarer det naturlige helhedsindtryk som et ægte juletræ.

 

 

Levering af juletræer

 

Vi tilbyder, at vi udvælger et juletræ efter Jeres beskrivelse og levere juletræet direkte til Jeres adresse.

Hvis I ikke har tid eller af andre årsager ikke har mulighed for at hente et juletræ. Kan vi tilbyde, at vi udvælger et juletræ efter Jeres beskrivelse og levere juletræet direkte til Jeres adresse.

 

Datoer for afsendelse i julen 2018 er 28/11. 5/12. 12/12. 19/12.

 

 

Fremgangsmåden er følgende

 

I udfylder bestillingen. Når vi har modtaget betalingen, udvælger vi juletræet så godt vi kan efter Jeres beskrivelse. Træet bliver fældet umiddelbart før levering. Vi leverer 1 gang i ugen, træerne bliver leveret af transportfirma til jeres hoveddør. Der bliver ringet på jeres dør eller chaufføren ringer på det oplyste mobil nummer.

På bestillingen er priser oplyst inkl. moms.

Efter betalingen fremsender vi en faktura til den e-mail adresse I oplyser.

 

Vi ved at der er mange meninger om, hvordan et flot juletræ skal se ud. Juletræer er naturgroede og har forskellige former. Hvis I vælger et tæt juletræ er der som udgangspunkt kort afstand mellem grenkransene og mellemgrene vil udviklede så stammen normalt kun er synlig øverst. Træerne er ofte lidt brede og fremstår flot i store rum.

Hvis I vælger et mere åbent juletræ er der som udgangspunkt længere mellem grenkransene og stammen mere synlig. Juletræet er som ofte ikke så bredt og mange ønsker denne type, fordi hængende julepynt så som store julekugler er nemmere at placere.

 

 

 

 

 

Her kan I læse vores definition af kvalitet

 

Juletræet vil altid fremstå som et attraktivt og salgsbart juletræ, hvor helhedsindtrykket er af stor betydning. Træet kan være åben til tæt, hvor grenvinklerne på grenkransne samt antallet af mellemgrene er af betydning for helhedsindtrykket. Reparationer af tidligere skader kan accepteres, når de ikke forekommer på en sådan måde, at de forstyrrer helhedsindtrykket.

Formen på træet vil fremstå med et naturligt forhold mellem højde og bredde, der sikrer, at helhedsindtrykket er positivt. Træet har en lige stamme, der sidder midt i træet, og opbygningen af grenkranse og mellemgrene fremstår således, at stammen ikke er dominerende, men kan dog være synlig.

Topskuddet er af en rimelig længde og består ikke af en oprejst sidegren.

Farven vil fremstå med en ensartet grønlig til mørk grøn farve og har ikke et generelt gulligt præg bortset fra den nederste del af træet, hvor der kan forekomme mindre farvevariation.

Nåle er fyldige, og skud er normalt udviklede og har ikke tegn på insektskader, algebelægninger, frostskader, dyrebid, slidskader eller andre påførte skader. Der kan forekomme ubetydelige nåletab i mindre områder af træet. Alle vores juletræer er naturgroede og fremstår som et naturligt træ. Træerne er breddereguleret og topskudsreguleret under deres vækst. Træerne er velgødede og med stor nålefylde, renholdt men med hensyntagen til miljøet.

Alle juletræer fældes tæt på leveringsdatoen for at mindske risikoen for nåletab. Træerne leveres med en afpudset stab, der svarer til 5-10 % af træets højde. Træerne leveres nettet.

Højden på juletræet måles som afstanden fra savsnittet til det punkt på topskuddet, hvortil øverste grenkrans kan nå, når dennes grene bøjes op langs topskuddet.

 

 

 

 

 

 

Efter levering

 

Vi anbefaler at I efter leveringen tager nettet af træet og rejser træet op, så træet kan genskabe sit naturlige udseende efter at det har været presset sammen i nettet. Når træet sættes på fod og flyttes indendørs i varmen, vil træet naturligt have en op afgående saftstrøm og hvis det er muligt, skal træet have vand i foden.

 

 

 

 

 

 

Pottegroede juletræer

 

 

Vi kan levere pottegroede juletræer i 10 l potte. Træerne har haft deres opvækst i potten og kan derfor

plantes ud i haven i foråret. Træerne i potter er kun 4 år og er mere åbne og stammen synlig,

idet mellem grene ikke udvikler sig så kraftig de første år.

 

 

 

 

Pyntegrønt

 

 

Vi kan levere pyntegrønt af Nordmannsgran i bundter af 5 kg. Pyntegrønt har normalt 3 grenkryds på

hver gren. Kan fint anvendes til dekorationer og lignende eller til gravdækning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handel i praksis med Danish Trees ApS

 

 

Vi ønsker at handle med alle. Der er ikke noget, der er for stort eller småt. Vi tilpasser alle handler til den enkelte kunde, om det er store kædebutikker, havecentre, butikker eller stadehandleren.

I er meget velkomne til at kontakte til os, så får vi en god drøftelse af jeres behov. Vi besøger jer gerne – ikke blot så vi kan få alle detaljer på plads, men også for at møde de personer, vi handler med.

Det er ingen hindring, at I ikke tidligere har solgt juletræer. Har I en god placering og et ønske om at komme i gang med juletræssalg, er vi meget gerne behjælpelige med alt det praktiske. Det er vigtigt for os, at I har succes med salget.

 

Det er derfor altafgørende, at vi har en god kommunikation og får detaljer reguleret i en handelsaftale. Det kan være antal, kvaliteter, mix, højder, priser, betalingsbetingelser, leveringstider, splitlevering og tilpasning af sidste levering op mod jul.

 

Efter indgåelse af en skriftlig handelsaftale, mærker vi alle træer med etiketter. Hvis I ønsker det, er I meget velkomne til at besøge os for at se de opmærkede træer.

 

Træerne fældes ca. 2 dage før pakning af hensyn til af modning af træerne. Træerne nettes og pakkes, herefter leveres de direkte til jeres adresse. Der er som udgangspunkt ingen træer, der har været fældet i mere end 7 dage, når I modtager dem.

 

Vi anbefaler, at I tager nettet af træerne efter levering, for at træet kan få sit naturlige udseende tilbage, og således at træet præsenterer sig flot ved et salg til slutkunden.

 

Der kommer ingen meromkostninger til mellemled. Herudover mindskes risikoen for fejl leverancer og paller med træer, der står pakket i lang tid før levering.

 

Hos Danish Trees ApS handler I med de mennesker, der arbejder i plantagen til dagligt. Vi kan agere hurtigt og kan tilpasse de fleste situationer.

 

Vores træer er formentligt ikke de billigste træer, I kan finde på markedet. Men vi har det bedste produkt.

 

Vores træer er dyrket på god landbrugsjord med klimamæssig ideel placering, og som er velgødet, renholdt, formet gennem årene med håndkraft. Der vil være en smidig handelsproces, og optimal kommunikation, således at perioden fra fældning af træet, ind til det står klar til salg til slutbrugeren bliver så kort, som mulig. Vi lægger endvidere stor vægt på en fleksibel håndteringsproces tilpasset jeres behov.

 

For os er dyrkning af juletræer en mangeårig og omkostningstung investering. Vi finder det derfor naturligt, at vi drøfter betalingsvilkår.

 

Danish Trees ApS ønsker et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder, der forhåbentlig fører til et mangeårigt samarbejde om salg af juletræer til fordel for alle.

 

 

 

 

 

 

 

Designet af Magicweb

Danish Trees ApS

Langagervej 44

DK-6100 Haderslev

Tel. +45 29652502

Language selection

Media