Privat

Salg af Juletræer til private

 

Vi kan tilbyde juletræer og pyntegrønt af sorten Nordmanngran. Alle vores træer er formklippet men naturgroede, så de bevarer det naturlige helhedsindtryk som et ægte juletræ.

 

 

 

Juletræer til privat

 

Vi kan tilbyde juletræer og pyntegrønt af sorten Nordmanngran. Alle vores træer er formklippet men naturgroede, så de bevarer det naturlige helhedsindtryk som et ægte juletræ.

 

 

 

 

 

Hent selv juletræ

 

Der er flere muligheder for at købe et flot juletræ. I kan komme på en af vores 2 adresser Langagervej 44 eller Jørlhagevej 9 hvor vi vil have et bredt udvalg af forskellige juletræer som er fældet og klar til at tage med hjem. Hvis I ønsker at gå en tur i vores plantage og udvælge Jeres eget fæld selv juletræ. Er der efter aftale denne mulighed i vores plantage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levering af juletræer

 

Hvis I ikke har tid eller af andre årsager ikke har mulighed for at hente et juletræ. Kan vi tilbyde, at vi udvælger et juletræ efter Jeres beskrivelse og levere juletræet direkte til Jeres adresse.

 

Datoer for afsendelse i julen 2018 er 28/11. 5/12. 12/12. 19/12.

 

 

 

 

 

Fremgangsmåden er følgende:

 

I udfylder bestillingen. Når vi har modtaget betalingen, udvælger vi juletræet så godt vi kan efter Jeres beskrivelse. Træet bliver fældet umiddelbart før levering. Vi leverer 1 gang i ugen, træerne bliver leveret af transportfirma til jeres hoveddør. Der bliver ringet på jeres dør eller chaufføren ringer på det oplyste mobil nummer.

 

Vi ved at der er mange meninger om, hvordan et flot juletræ skal se ud. Juletræer er naturgroede og har forskellige former. Hvis I vælger et tæt juletræ er der som udgangspunkt kort afstand mellem grenkransene og mellemgrene vil udviklede så stammen normalt kun er synlig øverst. Træerne er ofte lidt brede og fremstår flot i store rum.

Hvis I vælger et mere åbent juletræ er der som udgangspunkt længere mellem grenkransene og stammen mere synlig. Juletræet er som ofte ikke så bredt og mange ønsker denne type, fordi hængende julepynt så som store julekugler er nemmere at placere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Juletræet vil altid fremstå som et attraktivt og salgsbart juletræ, hvor helhedsindtrykket er af stor betydning. Træet kan være åben til tæt, hvor grenvinklerne på grenkransne samt antallet af mellemgrene er af betydning for helhedsindtrykket. Reparationer af tidligere skader kan accepteres, når de ikke forekommer på en sådan måde, at de forstyrrer helhedsindtrykket.

Formen på træet vil fremstå med et naturligt forhold mellem højde og bredde, der sikrer, at helhedsindtrykket er positivt. Træet har en lige stamme, der sidder midt i træet, og opbygningen af grenkranse og mellemgrene fremstår således, at stammen ikke er dominerende, men kan dog være synlig.

Topskuddet er af en rimelig længde og består ikke af en oprejst sidegren.

Farven vil fremstå med en ensartet grønlig til mørk grøn farve og har ikke et generelt gulligt præg bortset fra den nederste del af træet, hvor der kan forekomme mindre farvevariation.

Nåle er fyldige, og skud er normalt udviklede og har ikke tegn på insektskader, algebelægninger, frostskader, dyrebid, slidskader eller andre påførte skader. Der kan forekomme ubetydelige nåletab i mindre områder af træet. Alle vores juletræer er naturgroede og fremstår som et naturligt træ. Træerne er breddereguleret og topskudsreguleret under deres vækst. Træerne er velgødede og med stor nålefylde, renholdt men med hensyntagen til miljøet.

Alle juletræer fældes tæt på leveringsdatoen for at mindske risikoen for nåletab. Træerne leveres med en afpudset stab, der svarer til 5-10 % af træets højde. Træerne leveres nettet.

Højden på juletræet måles som afstanden fra savsnittet til det punkt på topskuddet, hvortil øverste grenkrans kan nå, når dennes grene bøjes op langs topskuddet.

 

 

 

 

 

 

Efter levering:

 

Vi anbefaler at I efter leveringen tager nettet af træet og rejser træet op, så træet kan genskabe sit naturlige udseende efter at det har været presset sammen i nettet. Når træet sættes på fod og flyttes indendørs i varmen, vil træet naturligt have en op afgående saftstrøm og hvis det er muligt, skal træet have vand i foden.

 

 

 

 

Pottegroede juletræer:

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyntegrønt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan levere pottegroede juletræer i 10 l potte. Træerne har haft deres opvækst i potten og kan derfor plantes ud i haven i foråret. Træerne i potter er kun 4 år og er mere åbne og stammen synlig, idet mellem grene ikke udvikler sig så kraftig de første år.

Vi kan levere pyntegrønt af Nordmannsgran i bundter af 3 kg. Pyntegrønt har normalt 3 grenkryds på hver gren. Kan fint anvendes til dekorationer og lignende eller til gravdækning.

Designet af Magicweb

Danish Trees ApS

Langagervej 44

DK-6100 Haderslev

Tel. +45 29652502

Language selection

Media